About Me

My photo
I'm just a simple girl, happy go lucky and also a very, very good listener... I'm good at hiding my true emotions, that's why you'll never know when I'm sad.. :)

Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawah Ni

Ha... Sila² La Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawaaaaahhhh Sekali Page Ini Ye.. Senang Saya Nak Terjah Korang Balik... Kalau Sudi, Boleh Jadi Follower Saya... Kalau Tak Mau Pun Tak Ape.. Terima Kasih Sbb Sudi Singgah Yer.. Singgah² La Lagi Lenkali.. ^_^ ♥

Thursday, June 30, 2011

List Blog² Peserta Segmen APKPA Yang Saya Terjah!!!

Assalamualaikum!

ini adalah sticky post... entri ini akan melekat di sini sehingga 30 Jun 2011 (Khamis).. so ape lagi..sila la terjah2 mereka2 ini...

ha..kat sini saya senaraikan list blog2 yang join segmen Aku Promosi Kau Promosi Aku, yang dah terjah blog saya dan komen kat SINI...

dalam list ni, boleh dikatakan MAJORITI saya dah terjah semula, komen & follow (senang nak dpt update, mereka semua OHSEM!!)..

namun saya hanyalah insan biasa, ada beberapa lagi yang saya belum sempat terjah, komen & follow..

TAPI... tapi... tapi....

jangan risau, saya PASTI akan terjah juga blog anda bila berkesempatan nanti...

so untuk yang lain2, mana2 yg belum menerjah, sila la terjah mereka2 yang OHSEM ini..

untuk senarai penuh peserta2 yg join segmen APKPA ni, boleh tengok SINI ye...


1. http://wunnydairyforest-wunny.blogspot.com/

2. http://genkcorner.blogspot.com/

3. http://www.fizgraphic.com/

4. http://www.alyaesprezzo.com/

5. http://www.lailyqaisyirah.com/

6. http://sitizarizza.blogspot.com/

7. http://lytulip.blogspot.com/

8. http://cekedismanis.blogspot.com/

9. http://aku-amin.blogspot.com/

10. http://www.rafinamimi.com/

11. http://misscha-cecite.blogspot.com/

12. http://lassierose.blogspot.com/

13. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/

14. http://ceritasana-sini.blogspot.com/

15. http://wardahalisya.blogspot.com/

16. http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/

17. http://nadznur.blogspot.com/

18. http://lulu-pages.blogspot.com/

19. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/

20. http://letmebemeso.blogspot.com/

21. http://www.pwencessyuyue.co.cc/

22. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/

23. http://papamacho.blogspot.com/

24. http://sukmabintara.blogspot.com/

25. http://nusha1706.blogspot.com/

26. http://miss-nadya.blogspot.com/

27. http://teynteyndoll.blogspot.com/

28. http://coretanharapan.blogspot.com/

29. http://islandgurlz88.blogspot.com/

30. http://www.trioseposen.com/

31. http://www.sunahsukasakura.com/

32. http://farahahalife.blogspot.com/

33. http://feruzmunirah.blogspot.com/

34. http://mrbaiz.blogspot.com/

35. http://magentateletubbies.blogspot.com/

36. http://memyselfandnotirene.blogspot.com/

37. http://ezetheblackrose.blogspot.com/

38. http://irrahady.blogspot.com/

39. http://simpl3blog.blogspot.com/

40. http://gurlgemini.blogspot.com/

41. http://cahayakeharumanku.blogspot.com/

42. http://sempoi-zone.blogspot.com/

43. http://eleventx.blogspot.com/

44. http://sailaaf.blogspot.com/

45. http://viniyamey.blogspot.com/

46. http://frommetoyou85.blogspot.com/

47. http://www.areliff.com/

48. http://syuesyada.blogspot.com/

49. http://www.pinkymomma.com/

50. http://cekedismanis.blogspot.com/

51. http://maszmadi.blogspot.com/

52. http://heartylolipop.blogspot.com/

53. http://lzulxocraxme.blogspot.com/

54. http://hadifar-fyda.blogspot.com/

55. http://informations-the.blogspot.com/

56. http://nurulain1011.blogspot.com/

57. http://laman-ayahsu.blogspot.com/

58. http://mienkarim.blogspot.com/

59. http://alfredshin.blogspot.com/

60. http://akueddie.com/

61. http://zippomiller.blogspot.com/

62. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

63. http://kay-akam.blogspot.com/

64. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/

65. http://bibie-mumui.blogspot.com/

66. http://gadislollipops.blogspot.com/

67. http://inibelogfyna.blogspot.com/

68. http://epalpai.blogspot.com/

69. http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/

70. http://nanacyunkdye.blogspot.com/

71. http://ryushychomya88.blogspot.com/

72. http://themrizzo.blogspot.com/

73. http://mynamealia.blogspot.com/

74. http://www.nukilanrasahatiku.blogspot.com/



saya mintak maaf la if ada yang terduplicate dlm list kat atas ni yek... mata saya dah naik juling kekekeke... kalau ade yg terduplicate, korang tolong kasitau saya yek?

mekasehhh... selamat berblogwalking!!!

Thanx for reading this entry! ^_^

28 comments:

  1. nghehehehe ~ saye ade... suke..suke..~ :)

    ReplyDelete
  2. @Lavender Lassie Roses

    huhu...opkos la ade...hehe mekaseh sudi sapot ^_^

    ReplyDelete
  3. tq dear...kunjungan balas kat sini & follow u back...:)

    ReplyDelete
  4. @Idora.Zaifura

    wahaha..dora suke suke jugak ye..sila suke lapanploh kali ^_^

    ReplyDelete
  5. @BiNtaNg HaTi

    tq2... thanx sudi follow blog sy yg tak seberape.. :D

    ReplyDelete
  6. no 26 datang bergolek2..:)
    Nad promote blog ini dalam entry ini >>Miss Nadya Promote Blog Part 2

    ReplyDelete
  7. @Nadya O'Conner

    wah toche2...golek2 tu hati2 jgn smp tergelek :D

    ReplyDelete
  8. yeh no 37!!! i loike..

    haha..tapi syg sy tag nama awk ni..jaga2..hahah..follow awk sini..

    dn nak cakap ..http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/senarai-blog-yang-ak-nak-hack-euwhhh.html

    ReplyDelete
  9. sy tergolong mereka2 yg ohsem ea?? Suka! Hehehe :)

    btw, thanks ea... ;)

    ReplyDelete
  10. wah... ngam2 nak bw.. hehe~
    gary follow cne yer~.. jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif~....

    ReplyDelete
  11. Blogwalking! Visit dan sudi follow my blog! Notice me about that! :D

    ReplyDelete
  12. wow... rajin awk update. :)

    jom meriahkan giveaway yg alin buat.

    http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

    ReplyDelete
  13. jalan2 sini :D

    check out my new header, on #Transformers mood~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

    ReplyDelete
  14. saya nak terjah diorg ni & saya follow blog ni...

    Haa.. haa.. Semmpppuuttttt...

    ReplyDelete
  15. walaupun tak join..tapi nak terjah juga la. bole x? hehe ^_^

    ReplyDelete
  16. @si cantik sally

    hoho suda terjah & follow juga.. jgn hack sayer haaa.. :D

    ReplyDelete
  17. @Ly_Tulip
    ofkos la ohsem! huhu ur most welcome dear :)

    ReplyDelete
  18. @GaRy™
    alalala tomeinye Gary neh..bape hari amik mase nk smp dari Bikini Bottom ni? hehe.. thanx 4 dropping by :)

    ReplyDelete
  19. @nurazlin mohamad
    huhu tader la rajin sgt... insyaallah sy sntiasa berusaha.. :) thanx 4 dropping by! :)

    ReplyDelete
  20. @not irene
    wah tq2..suda baca, akan diperbaiki tang yg dikomen itu hehe.. (dah lame nk tukar, tak tukar2 :D

    ReplyDelete
  21. @sham
    ha..sila2 follow mereka2 yg ohsem ini.. kamu juga ohsem kerana sudi follow blog sayer.. ^_^

    ReplyDelete
  22. @Aida Omar
    boleh saja aida.. terjah & follow mereka sekali..mereka2 ni mmg OHSEM! ^_^

    ReplyDelete

Viva Bergolek²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...