About Me

My photo
I'm just a simple girl, happy go lucky and also a very, very good listener... I'm good at hiding my true emotions, that's why you'll never know when I'm sad.. :)

Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawah Ni

Ha... Sila² La Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawaaaaahhhh Sekali Page Ini Ye.. Senang Saya Nak Terjah Korang Balik... Kalau Sudi, Boleh Jadi Follower Saya... Kalau Tak Mau Pun Tak Ape.. Terima Kasih Sbb Sudi Singgah Yer.. Singgah² La Lagi Lenkali.. ^_^ ♥

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU



Assalamualaikum!

ha...1st time sy nk join segmen bersama Bro Ben Ashaari yg famous amos nih...

kali ni segmen AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU pulak... senang aje nak join..

korang boley refer kat SINI yek..

sy pun newbie, tatau la betul ke tak cara sy ni kan... mintak maap awal2 kalau tak betul ye abg ben...

sekian.. ^_^ ♥


Thanx for reading this entry! ^_^

92 comments:

  1. alo2.. da join cni :):)
    sy dtg follow kamu >__<

    ReplyDelete
  2. salam singgah dan follow² dari blogger ...
    singgah² sama ye

    ReplyDelete
  3. Singgah sini jom join segmen genk lak

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

    (bloglist)

    ReplyDelete
  4. DTG NAK PROMOTE NIE.

    http://www.fizgraphic.com/

    ReplyDelete
  5. join jugak... sekali sekala dapat bw blog baru best.

    ReplyDelete
  6. @wunny

    trimas wunny.. sayer sudah singgah blog kamu..

    @azam

    sayer sudah singgah & follow blog kamu ^_^

    @genkconer

    ha bakal join..tungguuuuu

    ReplyDelete
  7. @Hafizzi Aziz

    nice la ur blog..sudah singgah & follow ^_^

    ReplyDelete
  8. @not irene

    thanx! sudah singgah & follow blog kamu ^_^

    ReplyDelete
  9. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

    ReplyDelete
  10. "datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.h

    ReplyDelete
  11. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  12. BW sini.. :)

    http://lytulip.blogspot.com

    Peace! :)

    ReplyDelete
  13. zaty singgah sini ...=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  14. BW, sini... Lalalal

    http://lytulip.blogspot.com

    *Peace :)

    ReplyDelete
  15. hi

    http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  16. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  17. Olla,

    singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

    http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  18. Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  19. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  20. woot2..
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  21. Dtg dr segmen APKPA

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  22. No 139 datang melapor dirik!

    datang follow n tinggalkan link.. :)

    http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  23. hi..
    am here..
    :))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  24. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  25. hyeHYE ..
    nakk selitt sikittt .

    http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    :D

    ReplyDelete
  26. same segmen dear ;)

    http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  27. singgah cini dari blog abang ben..jom same2 promote..ehehe :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  29. Singgah sini dan follow.. TQ..

    http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  30. same segmen ! :)

    http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  31. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah sini =)

    ReplyDelete
  32. no 41 singgah..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  33. teynteyn datang hehehe

    http://teynteyndoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. salam,
    nak buat promosi blog ni....:)

    ReplyDelete
  35. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    jum promote-mempromote!!!

    ReplyDelete
  36. menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  37. hye :)

    http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  38. singga n follow..:)

    http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  39. saya join jugak
    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  40. mai mai singgah blog syira.. tee hee

    http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  41. Salam

    endurance betul....

    saya tinggalkan url jemput jenguk saya

    http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  42. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    terjah sini

    ReplyDelete
  43. hai..join jugak
    http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  44. dari segmen APKPA..


    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  45. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  46. promosi kat sini :)

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  47. http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  48. terjah sini n promote :D

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  49. promosi anda hangat??

    hehehe...jom2 datang sini:

    http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  50. salam singgah segmen bro ben

    http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  51. terjah sini n promote :D

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  52. Salam

    endurance betul....

    saya tinggalkan url jemput jenguk saya

    http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  53. pinky momma promote kamu ye ;)

    http://www.pinkymomma.com

    hope sudila promote pinky balik..tQ

    ReplyDelete
  54. bls kunjungan..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  55. singgah sini

    http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  56. datang sini^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  57. datang sini...:)

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  58. http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  59. singgah2..serang!!!
    http://informations-the.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. Singgah sini..
    http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  61. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
    salam singgah

    ReplyDelete
  62. saya singgah cni

    http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  63. Hai :D
    http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  64. baru sempat.. bz ngan keja sikit

    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  65. singgah...

    http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

    ReplyDelete
  66. uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

    http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  67. terjah dari APKPA...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  68. saya dtg tak bergolek2, saya datang gelek2 je

    ReplyDelete
  69. i'm here
    http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  70. terjah sini (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  71. Terjah !!!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  72. fyna singgah sini.
    dari segmen abg ben.

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  73. singgah :)

    jum follow2..

    http://epalpai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  74. mama singgah gak walau dah terlambat

    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    nanti singgahlah balik yer
    ada kupon pizza dan mcd tau

    ReplyDelete
  75. maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

    http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  76. ayu dtg dari rombongan cik kiah...

    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  77. dtg dgn rombongan cik kiah
    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  78. datang jugak walaupun terlewat..huhu

    http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  79. http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

    ReplyDelete
  80. Baru sempat singgah sini.. Mekaseh yer singgah blog saya.. sudah Follow kamoo.. :)

    ReplyDelete
  81. huhuhu...ketinggalan keretapi...but better late than never...:)

    http://www.nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  82. nice blog...jom la usha ngan follow blog sye lak..time ksih..=)

    ReplyDelete
  83. TQ.. U R LISTED IN MY SENARAI PUTIH.. heeee.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/senarai-putih-aku-promosi-kau-promosi.html

    ReplyDelete
  84. @Carl id

    haha ramping la pinggang kamu sbb rajin gelek2 ^_^

    ReplyDelete

Viva Bergolek²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...