About Me

My photo
I'm just a simple girl, happy go lucky and also a very, very good listener... I'm good at hiding my true emotions, that's why you'll never know when I'm sad.. :)

Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawah Ni

Ha... Sila² La Tinggalkan Jejak Korang Kat Bawaaaaahhhh Sekali Page Ini Ye.. Senang Saya Nak Terjah Korang Balik... Kalau Sudi, Boleh Jadi Follower Saya... Kalau Tak Mau Pun Tak Ape.. Terima Kasih Sbb Sudi Singgah Yer.. Singgah² La Lagi Lenkali.. ^_^ ♥

Thursday, March 31, 2011

Makan2 : D'Kayangan Steamboat & Jalan-Jalan Ke i-City

Assalamualaikum ols~

ha.. seperti yang saya mention dalam entry sebelum ni, kali ni update pasal saya pergi test steamboat kat shah alam 26 mac lepas...

saya pergi ke D'Kayangan Steamboat, oleh kerana pergi wiken, saya book dulu takut penuh kan.. so kalau korang ada yang berminat nak pergi, boleh la call this number --> 012-2971091 begin_of_the_skype_highlighting            012-2971091      end_of_the_skype_highlighting

so saya up kan sikit-sikit pic yang ada, yang sesuai and yang tak sakit mata korang nak tengok hehe...so kita layan ye...




ya..inilah dia lokasi kejadian.. di bawah apartment Sri Acapella, bersebelahan Old Town White Coffee dan berdepan dengan Tupai-Tupai...

ni muka setelah masing-masing mula surrender haha...tamak sangat amik banyak-banyak kan...menyandar dah kitorang..
kakmas makan sorok muka...hahaha

ish3...nasib baik ME kasi kerjasama untuk gambar beliau dirakamkan.. kalu idak, dah macam artis dah main tutup-tutup muka pulak kan.. :p
ya...saya memasukkan hasil tangkapan ke dalam periuk steamboat (periuk ke?) dengan penuh sopan dan cermat... :p
kenapa la muka budak ni..hahahaha


oh ye...seafood tidak dilupakan jua...makan banyak-banyak... :D


ya..dah setel makan steamboat, kita ke i-City pulak cuci-cuci mata...ni kat tempat parking...

alahai..penat ke? ahaks~

1 happy family :)

ades..adik beradik chubby hahahaha

nak posing lagi... :)

ya...time ni ME hampir baring untuk ambik gambar nih.. :D

ha...tu aje kot...okes la..walaupun malam tu saya masih demam, tapi gagahkan jua demi steamboat dan i-city ahaks..

sekian dulu, wassalam.. ^_^ ♥  

1 comment:

  1. wah ekau dah poie d'kayangan stimbot erk...xajak aku :p

    ReplyDelete

Viva Bergolek²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...